Kakšna senčila izbrati za strešna okna

Strešno stanovanje lahko pride prekrasno, če le si vzamete čas in vse skupaj naštudirate, zame pri strešnih stanovanjih je bistvena višina stanovanja, velikost oken in kakšna bodo senčila, vse drugo je tudi pomembno, ampak te tri stvari so najbolj. Ko sem si jaz rihtal strešno stanovanje pri teh treh stvareh nisem prav nič šparal, ker sem vedel, da če bo te tri stvari speljal dobro, potem bo to stanovanje bajno. Vzel sem si čas ,da sem našel prava okna in senčila, ki bodo naredila to stanovanje prestižno, potreboval sem prestižno stanovanje, ker sem ga nameraval oddajati in moralo bo izgledati dobro in prestižno.

Res je, da bi lahko prišel za pol cene cenejše skozi, a to ne bilo to, tako bi dobil povprečno urejeno stanovanje, jaz pa sem želel moderno da ga bom lahko za čim večji znesek oddajal. Za senčila in okna sem tako plačal ogromno denarja, a ko so ta bila montirana, a vam ne govorim, kako je to lepo izpadlo, sploh me ni skrbelo, da končna podoba stanovanja ne bo lepa, ker ga bom uredil minimalistično, ker itak okna in senčila naredita svojo lepoto. 

Končal sem stanovanje v tistem času, ko sem želel, bilo je tako lepo, da me je zamikalo, da bi se za nekaj časa preselil, zato sem se odločil, da bom preko poletja oddajal in preko zime v njem živel sam. mene so ta okna in senčila prevzela, jaz sem se v tem stanovanju počutil predvsem dobro, bil sem srečen in to je bilo tisto vredno in vem, da so to naredila okna in senčila, niti si ne upam pomisliti, da bi bila majhna okna, ker to sploh ne bilo podobno temu. Res so pri stanovanju ali hiši bistvenega pomena okna in senčila , tako lahko naredite prestiž ravno z njimi, ali pa naredite klasično stanovanje. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja