Hotelska soba in smrad v kopalnici

Komaj smo čakali dopust in tako smo rezervirali hotel v planinah. Vsa naša družina obožuje zimo in sneg in zato gremo pozimi vedno kam v hotel, ki je na lepi zimski lokaciji. Tokrat smo bili presenečeni, ker ko smo vstopili v hotelsko sobo, smo vsi zavohali smrad v kopalnici. Kako neprijetno! Res nam ni bilo vseeno, da tako smrdi iz odtokov in mož se je odločil, da pokliče odgovorne, kajti čisto nekaj drugega bi bilo, če bi nekaj dni že preživeli v sobi in klicali potem. Tako so prišli zaposleni in pregledali kopalnico. Ker je vonj bil res močan, so se odločili, da nam ponudijo drugo sobo, da bodo to sobo lahko uredili. Prav nič se nismo pritoževali, kajti v takšni hotelski sobi, kjer je smrad v kopalnici tako močan res nismo želeli biti. 

Hotelska soba in smrad v kopalnici

Druga soba je bila fantastična, prišli smo celo do balkona, ki ga prej nismo imeli. Takoj smo preverili kopalnico, da ne bi bil prisoten tudi smrad v kopalnici, vendar je bilo vse čisto in v kopalnici je bil prijeten vonj. Tukaj smo dobili lekcijo, da če nekaj ni v redu, je prav da se to pove. Ne predstavljam si, da bi ves teden vohali smrad v kopalnici. Drugi dan, ko smo srečali isto osebje, so nam povedali, da je soba pripravjena in da so vse lepo uredili in da mi lahko sobo zamenjamo ali pa ostanemo tukaj kot smo. Seveda smo se odločili, da bomo ostali tukaj kot smo, kajti tukaj smo imeli balkon in soba je bila večja. 

Razumeli so našo željo in se še enkrat opravičili za smrad v kopalnici, kajti to se jim še ni zgodilo in očitno bilo povezano z odtokom. Sedaj bodo bolj pozorni na to, da do tega ne pride več. Mi pa smo preživeli spet lepe zimske počitnice v hribih.