glasba po moje

Ko mi gre use narobe, mi ne pomaga čokolada Dorina, ampak glasba.. Preprostejše se je izrazit preko že zapisanih misli. In moje dolgočasno popoldne se odvije in razvije nakako tako- prižgem računalnik (beri: facebook) in iTunes.

U2- Stuck in a moment

U2?  Ja, jaz tudi.  “Samo rada bi našla spodobno glasbo, pesem ki bi jo lahko pela sama sebi.” Bono, hvala. Zdaj se moram le še zbrati, tale trenutek bo sicer ponovno trajal vsaj tri ure.

Coldplay- Fix you

Res je.  “Zmatrana sem, da se mi niti ne da zaspat.” In melanholija okoli mene, ki mi grozi z “živčnim”, uživa v upanju, da bo kdo pa le prišel in me rešil 😉

Jack Johnson – Hope

“Upaj, da nisi sam.” Pa take fore. “Tvoja senca se premika in verjetno bi bilo pametno, da se premakneš tudi ti.” Uf, je resnice v tem. Problem je samo, da po desetih minutah še nisem pripravljena. Je še dela za računalnikom, pečka se je ravnokar dobro segrela, poleg tega se še nisem niti dobro namestila.  Iščem novo pesem.

Dan D- Dobro jutro

“Dobro jutro, dober dan.” Trenutek, ko se končno odločim, da nima smisla. “Kar pozabi na svoj neumni tik-tak, nisem več tak bedak.” Ker res je, danes ima vsak res veliko odgovornosti in stvari, ki te čakajo, da jih opraviš. Ampak ravnokar sem mnenja, da bodo že počakale.  Zdaj moram poskrbeti, da bom dobre volje. Me time :) Definitivno.

Jamiroquai- Feels  so good

Ajde, pa “gremo na Mars, Jupiter.” Čas, da zavrtim telefon. Očitno bo dovolj internetnih tračev, če ne drugače,  je napočil čas, da o njih diskuteramo na čaju. Oz. na kavi za zasvojence.

Jerry Lee Levis- Hey good lookin’

“Imam rdeč avto, 2 evra v žepu in vem za mesto za hribom.” Teoretično je Brblarna na manjšem hribčku, Patriot pa bolj ali manj v luknji, ampak dovolj natančno, da dobiš spremstvo brez težav. Hvala bogu, doma sedet in objokovat kako ne zanimiv dan je, definitvno ne bo dneva polepšalo.

Adi Smolar- Žur

“Ti na žuru,
jaz na žuru,
on na žuru,
vsi na žuru:
Žur je vsepovsod.”

Pa naj še kdo reče, da računalnik kvari mladino!

Objavljeno v Ti v mestu