Nova klubska pridobitev v Novem mestu: Kljub 14

Jutri, 6. decembra, ob 18. uri bo center Novega mesta bogatejši za še eno gostinsko ponudbo. Na Rozmanovi ulici 14 (nekdanji Krokar bar) se odpira lokal s provokativnim imenom Kljub 14. V pubu, v katerem naj bi po besedah Gorana Golubiča gostili kvalitetne domače in tuje izvajalce, bo poudarek na kvalitetni gostinski ponudbi, obljubljajo pa tudi pester kulturni program.

kljub14-005-1

Že jutri bo lokal gostil skupino Kontrabant, v prihodnje pa naj bi v omenjenem pubu lahko poslušali glasbenike, kot so Neisha, Magnifico, Društvo mrtvih pesnikov, Arsena Dedića, Josipo Lisac itd. Omenjeni glasbeni gostje naj bi v lokalu navduševali ob petkih zvečer, ob nedeljah pa boste lahko poslušali mlade talente iz glasbenih šol. Gostovali pa naj bi še razni komedijanti in drugi nastopajoči.

Poskrbeli bodo tudi za pestro ponudbo napitkov. Tako bodo ljubitelji kave imeli možnost poizkusiti 8 vrst svetovno znanih kav, prav tako bogata pa bo tudi ponudba čajev. Nudili bodo izbrana vina, zato boste v lokal lahko pripeljali poslovne partnerje ali druge pomembnejše goste. Golubič še dodaja, da bo lokal edini v Novem mestu, kjer se bo nudilo točeno pivo Heineken.

Čez kakšen teden pa bodo preko ceste gostom ponudili urejeno teraso z grelniki.

kljub14-008-1

Objavljeno v Dolenjska